به روز شده در: ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۸
کد خبر: ۳۵۴۹۷۲
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۰ - ۳۰ دی ۱۳۹۷
تلاش مجلس برای جلوگیری از فرار مالیاتی جامعه پزشکی

فرار مالیاتی ۷ هزار میلیاردی جامعه پزشکی| چرا پزشکان نمی‎خواهند مالیات بپردازند؟

عضو کمیسیون تلفیق بودجه با اشاره به پیشنهادی برای شفاف‌سازی مالیات پزشکان در لایحه بودجه ۹۸ گفت:آنچه درباره مالیات بر درآمد پزشکان گفته می‌شود رقمی حدود ۷هزار میلیارد است که متأسفانه رقمی بسیار کمتر به عنوان مالیات سالیانه از این بخش، پرداخت می‌شود.
روزنو : عضو کمیسیون تلفیق بودجه با اشاره به پیشنهادی برای شفاف‌سازی مالیات پزشکان در لایحه بودجه ۹۸ گفت:آنچه درباره مالیات بر درآمد پزشکان گفته می‌شود رقمی حدود ۷هزار میلیارد است که متأسفانه رقمی بسیار کمتر به عنوان مالیات سالیانه از این بخش، پرداخت می‌شود.

به گزارش روز نو :عباس گودرزی، درباره پیش‌‌بینی بندی در لایحه بودجه 98 مبنی بر مکلف شدن پزشکان در استفاده از دستگاه‌های خودپرداز (پوز) به منظور جلوگیری از فرار مالیاتی و وجود برخی فشارها برای حذف این بند اظهار کرد: پیشنهاد این بند توسط کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 98 موضوع عجیبی نیست و همه اقشار جامعه باید مالیات‌شان را بپردازند.
 
به گزارش آفتاب‎نیوز؛ این عضو کمیسیون تلفیق بودجه ادامه داد: مالیات بر درآمد که تنها شامل کارمندان و کارگران نمی‌شود؛ چرا این اقشار به محض دریافت حقوق‌شان باید مالیات پرداخت کنند اما برخی به راحتی و بی‌توجهی نسبت به این مهم، از پرداخت مالیات سر باز زنند؟!
 
وی با تأکید بر اینکه «مالیات» مربوط به گردش کار کشور و جزو حقوق مردم و بیت‌المال است، عنوان کرد: بخش بزرگی از جامعه پزشکان مالیات‌شان را پرداخت می‌کنند و از این جهت شایسته نیست بخش دیگری که مالیات‌شان را نمی‌پردازند، آبرو و حیثیت دسته اول را هم خدشه‌دار کنند.
 
این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در مقوله مالیات بحث اقلیت و اکثریت مطرح نیست، ابراز کرد: با توجه به اینکه مالیات جزو حقوق مردم است، تصمیمات اتخاذ شده در کمیسیون تلفیق را منطقی و معقولانه می‌دانم و امیدوارم ضمن تصویب، نظارتی که بر اجرا گذاشته می‌شود باعث ساماندهی وضع نابسامان موجود در حوزه مالیات بر درآمد پزشکان باشد.
 
وی همچنین اشاره‌ای به دیگر بند پیشنهادی این کمیسیون که به تصویب رسید، داشت و گفت: همچنین در راستای ایجاد شفافیت و ساماندهی مالیات بر درآمد پزشکان، تصمیم گرفته شد تا مالیات اسناد پزشکی، حین ارائه مستندات و مدارک پزشکی به بیمه کسر شود.
 
گودرزی بار دیگر با پسندیده دانستن این اقدام، ابراز کرد: آنچه که درباره مالیات بر درآمد پزشکان گفته می‌شود رقمی حدود هفت هزار میلیارد تومان است که متأسفانه رقمی بسیار کمتر به عنوان مالیات سالیانه از این بخش، پرداخت می‌شود؛ امیدواریم که این بندها ضمانت اجرایی لازمی برای تحقق خلأ موجود در این بخش باشد.
 
پزشکان از پرداخت مالیات مستثنی نیستند/مبارزه با فرار مالیاتی هیچ استثنائی ندارد
 
محمد حسین فرهنگی عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی نیز در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس درباره فشار لابی پزشکان به کمیسیون تلفیق مجلس برای تجدید رای گیری و حذف مصوبات این کمیسیون الزام پزشکان برای نصب کارت خوان در مطب و پرداخت 10 درصد از دستمزد پزشکان به عنوان مالیات به صورت علی الحساب توسط مراکز درمانی گفت: اکثریت اعضای کمیسیون تلفیق با این مصوبات موافق بودند و به همین دلیل، دور از انتظار است که این مصوبات مجدداً مورد بررسی قرار گیرد و درباره آنها رای گیری شود.
 
عضو کمیسیون تلفیق مجلس ادامه داد: کسری بودجه، وضعیت بازار، کاهش ارزش پول ملی و ... از جمله مواردی هستند که دریافت مالیات از پزشکان را به عنوان منابع جدید مالی الزامی کرده‌اند.
 
فرهنگی با بیان اینکه هیچگونه استثنائی درخصوص مبارزه با فرار مالیاتی وجود ندارد، گفت: پزشکان از پرداخت مالیات مستثنی نیستند و باید متناسب با درآمدهای خود مالیات دهند.
 
عضو کمیسیون تلفیق مجلس درخصوص نامه سازمان نظام پزشکی به کمیسیون بهداشت مجلس مبنی بر حذف مصوبات مربوط به اخذ مالیات پزشکان گفت: این قبیل نامه‌ها هیچگونه تاثیری در روند اجرای قانون ندارند. انشالله این ماده‌ها ماندگار خواهند بود زیرا تاکید خاصی روی آن‌ها وجود دارد.
ویژه روز
عکس روز
خبر های روز